Geschreven door Linda Deelstra op 8 mei 2017

Mijn eerste maand als koningin klantgeluk

Ja je leest het goed! Dit zijn de woorden die mijn eerste weken bij TOV.team als Koningin klantgeluk bij TOV.team typeren. 6 maart 2017 ben ik begonnen aan mijn nieuwe uitdaging bij Verbonden.

Beginner, belplannen en burgers!

Een platte organisatie zonder hiërarchie, met veel humor en veel mannen. Ik ben de eerste vrouw die fulltime werkzaam is binnen dit toffe team, een leuke uitdaging! Inmiddels heb ik zelf een Xbox aangeschaft om mijn FIFA-skills te verbeteren en mee te kunnen doen met de wekelijkse potjes vermaak. Je kunt zeggen dat ik al aardig ingeburgerd ben en dat in een maand tijd! Wie weet drink ik binnenkort ook nog bier.

Naast FIFA kreten kreeg ik ook veel andere nieuwe termen te horen. VoIP-accounts, Quality of Service (QoS) en twee-staps-gesprekken bijvoorbeeld. Gelukkig kon mijn buddy Iwan alles perfect in jip-en-janneketaal uitleggen. Wisten jullie dat hij daarnaast ook aardig wat tekentalent heeft? Met behulp van tekeningetjes over verbindingen, begon het begrip VoIP een plekje te krijgen. Zelf ben ik lekker gaan stoeien met het instellen van belplannen, de Verbonden-App en onze online beheeromgeving mijn.verbonden.nl. Ook heb ik veel meegeluisterd met de klantgesprekken die Iwan en Erik hadden. Ik moet je bekennen, het was wel even wennen aan de informele manier van communiceren. In de tweede week toen ik zelf ging bellen, heb ik nog een aantal keer het woordje ‘u’ gebruikt. Bauke en Rick keken mij dan met een grote grijns aan, waarna je/jij al snel de standaard werd.

Dit is overigens niet het enige dat ik geleerd heb in mijn eerste weken. Ik heb ook nog leren schieten! En nee dit is niet een onderdeel van de training en ja iedereen leeft nog. Onder het genot van een heerlijke hamburger van Double B, leerde ik mijn collega’s en de mannen van VoIPGRID beter kennen en kon ik bewijzen dat ik echt wel een hele hamburger op kan. Een erg gezellig uitje dat precies past bij TOV.team: work hard play hard! In dit geval play hard met een geweer, karabijn en een revolver! Ik was heel even een Bondgirl.

Ook ben ik in de eerste weken erachter gekomen dat ze bij TOV.team een officiële taart-traktatielijst hebben! Ja ze nemen eten heel serieus. Zo heb ik in mijn eerste week getrakteerd op een zelfgemaakte kwarktaart. Dit omdat ik nieuw was en daar hoort natuurlijk een traktatie bij. Aangezien er aardig wat fanatieke sporters aanwezig zijn, heb ik gekozen voor kwarktaart. Dan krijgen we/ze naast de suikers ook nog wat eiwitten binnen. Ik ben inmiddels alweer aan de beurt om te trakteren, dit keer omdat ik mijn eerste salaris heb gehad. Ik kan je alvast verklappen dat het dit keer geen kwarktaart wordt. Op 23 mei ga ik zelf ook mee doen met de sportsessies bij GO180 dus ik ga nog even genieten van een heerlijke Nutella taart!